Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. DTF TRAVEL SKIFERIE, Se aktuelle ski-ferie og ski-turer med DTF Travel

DTF Travel skiferie, se det store udvalg af skiferie

Klik her for at besøge DTF TRAVEL og se aktuelle tilbud på ski-ferier og ski-turer

DTF, Travel, skiferie, ski, ferie, tur, turer, ferien, østrig, sverige, tilbud, skiferier

Sådan gør du...

Vi har delt siden op i forskellige ferie typer, og når du har fundet den type du går efter vil du via linket blive guidet videre til de ferie informationer du søger.

Rigtig god oplevelse med DTF Travel for dig og familien pÃ¥ en skiferie, i  Østrig eller Frankrig. Masser af  hoteller at vælge imellem til skituren !

DTF, Travel, skiferie, ski, ferie, tur, turer, ferien, østrig, sverige, tilbud, skiferier

book eller bestil skiferien hos dtf travel

Book jeres skiferie nu, og nyd skiferien uanset om den går til Østrig, Frankrig, Sverige eller Italien. Nyd sneen med familien på en skøn skiferie.

om dTF travel

DTF travel blev grundlagt i 1991 af Bent Jørgensen på baggrund af en rigtig god idé. Idéen gik ud på at erhverve i forvejen ledig hotelkapacitet til en meget lav pris og efterfølgende sælge disse værelser videre som kør-selv-rejser. Typisk stod hotellerne i Danmark næsten tomme, når feriesæsonen startede, og møde- og konferenceaktiviteten faldt. Med Bent Jørgensens idé fik hotellerne pludselig udsigt til mange nye gæster uden for deres højsæson, og selvom prisen var lav betød gæster i huset også muligheden for at skabe plus-salg, ligesom man undgik at lukke hotellet ned og afskedige dygtige medarbejdere, når forretningsfolkene udeblev. Et samarbejde med Bent Jørgensen skulle sikre hotellernes dækningsbidrag i de usikre sæsoner.

Begyndelsen I de første 6 måneder eksisterede Dansk Total Ferie på sølle 6 kvadratmeter i privaten på Palleskærvej i Hjørring. Hele familien var i sving med at drive rejsevirksomhed. De første kontrakter kom efter megen forhandling hjem med de første hoteller, og telefonerne begyndte at ringe. Og det har de gjort lige siden.

Væksten DTF travels historie går blot få, men eksplosive år tilbage, og i denne periode har DTF travel markeret sig som en af rejsebranchens hurtigst voksende virksomheder. I 1994 oprettedes den tyske afdeling DTF travel GmbH i Flensborg, og i 1996 tildeltes virksomheden Erhvervsprisen af Hjørring Erhvervsråd. DTF er af Børsen blevet kåret til Gazelle- eller vækstvirksomhed 7 år i træk. I 2002 gik DTF travel online med salg af rejser via egen hjemmeside og herefter etableredes DTF Plus Club. I 2005 og 2006 blev DTF travel kåret til rejsebranchens bedste til E-handel. I 2007 og 2008 vandt DTF travel Brugerprisen – prisen, hvor vores kunder har stemt og kåret deres favorithjemmeside på Internettet. I det uofficielle Danmarksmesterskab i kundeservice – CRM Grand Prix – har DTF travel vundet titlen for bedste kundeservice i rejsebranchen 2004. I 2005 blev det til en tredjeplads og en andenplads i 2006. DTF har for 6. gang i træk scoret rejsebranchens højeste karakter på Service Barometeret. Resultatet er opnået på baggrund af et målrettet arbejde på at opbygge Danmarks bedste kundecenter.

Ledelsesfilosofien DTF travels ledelsesfilosofi baserer sig på to overordnede holdninger - virksomhedens viden skal udvikles, og medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. I bedste iværksætterånd har grundlæggeren Bent Jørgensen altid arbejdet på, at virksomheden selv besad og udviklede den fornødne viden, hvilket i dag giver sig udslag i en medarbejderstab med meget forskellig baggrund og kompetencer. Det er denne viden, der gør virksomheden i stand til at finde nye veje og skabe nye vækstmuligheder. At medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource kommer blandt andet til meget synligt udtryk i personalegoder som madordning, massageordning, frisk frugt, sodavand og meget mere.

Organisationen Historien om DTF travel handler om en ihærdig iværksætter, der fik en god idé, men den handler også om en mand, der forstod at inddrage andre, da virksomheden begyndte at blive stor. I 1998 tog Bent Jørgensen de første skridt på vej mod en helt ny organisation, der skulle basere sig på en proaktiv ledelsesstil. Direktionen blev udvidet, og i 1999 tog DTF travel endnu et skridt mod en professionel bestyrelse.
I dag udgøres den daglige koncernledelse af Adm. direktør Henrik Jørgensen og Økonomidirektør Henning Stensgaard Jensen.
Disse organisatoriske tiltag skal ses som et led i at geare DTF travel til fortsat ekspansion i Europa, hvor mulighederne tegner sig mangfoldige. I horisonten venter nogle meget interessante år, nu hvor DTF travel har positioneret sig på en række markeder, og blikket uvilkårligt rettes mod nye mulige succeser.

I maj 2008 har Bent Jørgensen nået det foreløbige ultimative højdepunkt i udviklingen af et nyt koncept i DTF’s relativ korte, men succesrige
levetid, åbningen af restaurant Roca Tranquila i Torreblanca i Sydspanien.
Læs pressemeddelelsen om Roca Tranquila her »

Fakta om DTF koncernen DTF koncernen ejer desuden Best Travel, som udbyder krydstogter,
rundrejser samt ski- og storbyferier. Endvidere ejer DTF koncernen online rejsebureauet Nemrejse og Check Point Travel, som - foruden citybreaks i Europa - primært sælger oversøiske rejser til det meste af verden.
Seneste skud på stammen er overtagelsen af det tyske rejsebureau FeriDe i München.
www.dtf-travel.dk, www.cpt.dk, www.nemrejse.dk, www.besttravel.dk, www.feride.de.

DTF koncernen har i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Hjørring, Aarhus og München. (Kilde:DTF-travel.dk)

Kør selv på bil ferie og oplev Danmark og Europa

Vi hjælper dig med at finde billige overnatningsmuligheder på din tur ned gennem Europa eller der, hvor Jeres ferie går hen. Uanset om I vil kører direkte til Jeres ferie destination eller I gerne vil se mere omkring, og udnytte de muligheder man har når man kører på ferie selv. En rigtig god familie ferie.DTF, Travel, skiferie, ski, ferie, tur, turer, ferien, østrig, sverige, tilbud, skiferier