Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id.Vi oplever pt. fejl på serveren - vi arbejder på sagen. Vi beklager. Mvh. Onlinetilbudsaviser.dkFejl i get-id. Lederne A-Kasse, Her finder du en billig og god A-kasse der passer til dig

Lederne`s A-kasse, læs mere og bliv medlem

Til højre finder du mange forskellige oplysninger om Lederne`s Akasse og de mange fordele du får som medlem.

lederne, leder, a-kasse, akasse, medlem, bliv, dagpenge, efterløn, efterlønnen, tast, selv, kontakt

lederne, leder, a-kasse, akasse, medlem, bliv, dagpenge, efterløn, efterlønnen, tast, selv, kontakt

Om lederne

Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer mere end 96.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse pÃ¥ dagsordenen.

Lederne
Vi er en interesseorganisation og a-kasse for ledere. Læs her, hvem der kan blive medlem. Til forskel fra andre lønmodtagerorganisationer er Lederne udelukkende bemandet med professionelt personale, og her er ingen politisk ansatte tillidsfolk.

Vores adelsmærke er hurtig og professionel hjælp til at bringe alle medlemmer videre uanset situationens kompleksitet.
Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder blandt andet rådgivning ved kontraktforhandlingerafskedigelser, lederuddannelse, arbejdsløshedsforsikring, lederudvikling, magasinet Lederne og meget mere til vores medlemmer.
Gennem målrettet indsats overfor det politiske system gør Lederne dagligt vores indflydelse gældende for at sikre ledernes interesser i forhold til lovgivning og anden offentlig regulering.

De 19 afdelinger fordelt over hele landet arrangerer debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper og foredrag.
Hvad har vi opnået?
Vi fører sager for vores medlemmer, når de oplever problemer i deres ansættelsesforhold i forbindelse med fyring eller hvis virksomheden går konkurs. Vi hjælper vores medlemmer med at finde den rette hylde i deres karriere. (kilde:lederne.dk)

 

lederne, leder, a-kasse, akasse, medlem, bliv, dagpenge, efterløn, efterlønnen, tast, selv, kontakt

 

Lederne`s værdier

Vores værdier er udarbejdet i et samspil mellem medarbejdere og ledelsen. Til hjælp brugte vi Ledernes værdispil, som gav os en god mulighed for at diskutere mange af de dilemmaer, vi hver især kommer ud for i hverdagen.

Respekt er at vise ansvarlighed overfor medlemmers og kollegers individuelle og fælles interesser:
Påskøn forskellighed
Besvar tillid
Vær oprigtig
Ansvarlighed er at skabe engagement hos den enkelte og i fællesskabet:
Agér ressourcebevidst
Skab resultater
Husk helheden
Engagement skabes i et udviklende miljø for den enkelte og for helheden: 
Rum for beslutninger
Plads til begejstring
Adgang til inspiration
At skabe et udviklende miljø er at vise sand respekt for medarbejdernes og dermed medlemmernes interesser:
Mod til fornyelse
Lyst til at lære
Stræb efter højere mål
Tilsammen skaber de fire værdier vores værdigrundlag. Det er med til at skabe klarhed over, hvad vi står for, og hvorfor vi er her. Det er et fælles ståsted, der skaber identitet og fællesskab, samt en enighed om, hvad der er rigtigt og forkert. Dermed sikrer værdigrundlaget helhed og fælles retning i medarbejdernes mange beslutninger og sammenhænge på tværs.

Opdateret: 02.03.2010 (kilde:lederne.dk) 

lederne, leder, a-kasse, akasse, medlem, bliv, dagpenge, efterløn, efterlønnen, tast, selv, kontakt